Huis kopen bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfspand huren bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Wonen in Rhenen
Alles wat u moet weten!

Wonen in Rhenen
Welkom bij Rick Zeedijk Makelaardij! Omdat wij al jarenlang actief zijn in omgeving Rhenen vertellen wij je graag wat onze ervaringen zijn met wonen in Rhenen. Wij kennen de markt en adviseren u graag bij het vinden van een huurwoning of koopwoning in Rhenen.

 

Rhenen is een stad gelegen aan de rivier de Rijn in de provincie Utrecht
Er is genoeg te doen in Rhenen, ontdek Ouwehands Dierenpark, bezoek het Militair Ereveld Grebbeberg, bewonder de Cunerakerk
Je hebt gezellige straten, leuk centrum en fijne horecagelegenheden!

Woningen in Rhenen te koop:
Ben je op zoek naar een koopwoning in Rhenen en omgeving? Bekijk dan ons aanbod koopwoningen. Ons team kent het gebied en helpt jou graag met aankoop van jouw woning. Ben je daarnaast benieuwd naar de echte waarde van de woning in Rhenen? Wij zijn ook NWWI gecertificeerd taxateur en helpen je graag verder.

 

Woningen in Rhenen te huur:
Ben je opzoek naar een huurwoning in Rhenen en omgeving? Bekijk dan ons aanbod huurwoningen. Ons team zoekt samen met jou naar een geschikte huurwoning.

 

Staat jouw ideale woning niet tussen ons aanbod?
Regelmatig komen er nieuwe koop- en huurwoningen beschikbaar in Rhenen.

Wij begrijpen dat je niet de hele dag op onze website of Funda kunt kijken om het aanbod in de gaten te houden, daarom hebben wij ‘Droomhuis in je inbox’ opgezet. Schrijf je in via onderstaande knop, geef jouw woonvoorkeuren door en je ontvangt automatisch een e-mail als er een woning matcht met jouw voorkeuren. Zo kun je als eerste reageren op een woning!

 

Mocht je nog meer vragen hebben over wonen in Rhenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Rick Zeedijk Makelaardij
Woningaanbod in rhenen

Klanten vertellen Lees ervaringen
Sinds 1998 de makelaar voor Tiel e.o.
Deskundigheid, Betrouwbaarheid, Zekerheid
Een afspraak maken is zo geregeld!
Gratis waardebepaling bij Rick Zeedijk Makelaardij

Nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of koop- of verkoopplannen? Wij voorzien je graag van een advies op maat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons full service kantoor