Huis kopen bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfspand huren bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Het Team

Rick Zeedijk
Makelaar en taxateur
Lees meer

Rick nam in 1998 de stap om samen met zijn vrouw Anja Rick Zeedijk Makelaardij in Tiel te starten.

Inmiddels is de makelaardij een begrip in de Betuwe en zijn ontelbare panden onder zijn begeleiding van eigenaar gewisseld.

Rick is een zeer ervaren en bevlogen makelaar die zijn klanten een realistisch en vakkundig advies geeft bij de koop of verkoop van hun huis of bedrijfspand. Bij de onderhandelingen staat het belang van de klant voor hem voorop. Hij is dan ook een echt mensenmens, klanten doen nooit tevergeefs een beroep op hem.

Voor zijn medewerkers is Rick een vraagbaak met zijn uitstekende kennis over (bijna) alle panden in Tiel. Hij is trots op zijn team en zijn deur staat altijd voor hen open.

Rick kan geanimeerd vertellen met een enorme dosis humor en is een echt familiemens. Trotse vader van drie kinderen en de leukste opa van inmiddels vier kleinkinderen. Zijn vrije tijd brengt hij dan ook het liefst door met hen en zijn vrouw Anja. Voor een leuke vakantie met Anja, zijn gezin of een visreisje onderbreekt hij graag zijn drukke werkzaamheden.

‘Rick is een vroege vogel met gevoel voor humor, een harde werker
en een vakman met verstand van zaken’

Vera Hobé, collega

Rick nam in 1998 de stap om samen met zijn vrouw Anja Rick Zeedijk Makelaardij in Tiel te starten. Inmiddels is de makelaardij een begrip in de Betuwe en zijn ontelbare panden onder zijn begeleiding van eigenaar gewisseld. Rick is een zeer ervaren en bevlogen makelaar die zijn klanten een realistisch en vakkundig advies geeft…

Anja Zeedijk
Commercieel medewerker
Lees meer

Anja is vanaf de start in 1998 nauw betrokken geweest bij Rick Zeedijk Makelaardij. Zij zorgt er altijd voor dat de financiële administratie tot in de puntjes op orde is. Daarnaast ondersteunt ze de backoffice op allerlei gebied.

Zij is de vrouw achter de schermen die met veel energie zorgt dat alles draait. Ze is waar ze nodig is.

Anja geniet van het contact met de klanten en het samenwerken met haar collega’s. Ze is recht door zee, vriendelijk en attent en heeft altijd een luisterend oor voor haar collega’s en familieleden.

Anja is de trotse moeder van drie kinderen en de liefste oma van vier kleinkinderen. Ze is een positief ingesteld mens, die voor iedereen klaar staat. Haar gezin en kleinkinderen zijn haar passie en ze brengt met hen het liefst haar vrije tijd door. Ze kan enorm genieten van een dagje weg, een etentje of een vakantie met Rick of haar familie.

 

‘Anja is de motor van Rick Zeedijk Makelaardij. Met problemen
kun je altijd bij haar terecht’

Joost Blok, collega

Anja is vanaf de start in 1998 nauw betrokken geweest bij Rick Zeedijk Makelaardij. Zij zorgt er altijd voor dat de financiële administratie tot in de puntjes op orde is. Daarnaast ondersteunt ze de backoffice op allerlei gebied. Zij is de vrouw achter de schermen die met veel energie zorgt dat alles draait. Ze is…

Mike Zeedijk
Makelaar en taxateur
Lees meer

Mike werkt sinds 2015 bij makelaardij Rick Zeedijk en is al weer de next generation binnen het bedrijf.  Zijn juridische achtergrond en zijn opleiding tot NVM Makelaar en Taxateur maken van hem een makelaar met een uitstekende kennis van de woningmarkt. Omdat er altijd meer kennis bij kan, volgt hij momenteel de studie Bedrijfsonroerendgoed.

Met zijn enthousiasme, zijn sociale karakter én zijn humor maakt Mike van zijn werk als makelaar nét dat beetje meer voor zijn klanten. Zijn klanten staan voor hem altijd centraal bij de belangrijke beslissing over de koop of verkoop van een huis.

Niet alleen voor zijn klanten, maar ook voor zijn collega’s staat zijn deur wagenwijd open. Voor vragen of gewoon om even te sparren. Als tegenprestatie moeten zij dagelijks zijn woordgrappen verdragen, maar dat doen ze graag.

Mike is naast een harde werker, ook een echte familieman. Razend trots op zijn zoon en dochter. Zijn vrije tijd brengt Mike dan ook het liefst met zijn gezin door.

 

Mike gaat uitdagingen niet uit de weg en gaat altijd voor de volle 100%’

 Miranda van Lavieren, collega

Mike werkt sinds 2015 bij makelaardij Rick Zeedijk en is al weer de next generation binnen het bedrijf.  Zijn juridische achtergrond en zijn opleiding tot NVM Makelaar en Taxateur maken van hem een makelaar met een uitstekende kennis van de woningmarkt. Omdat er altijd meer kennis bij kan, volgt hij momenteel de studie Bedrijfsonroerendgoed. Met…

Vera Hobé
Commercieel medewerkster
Lees meer

Vera werkt al meer dan 20 jaar met veel plezier bij Rick Zeedijk Makelaardij. Geboren en getogen in Tiel kent zij dan ook heel veel klanten persoonlijk. Zij is het eerste aanspreekpunt als een klant belt of langs komt op kantoor. Zij plant de afspraken in, stelt de koopovereenkomsten op en is verder een echte duizendpoot binnen het team. Die rol past haar goed en haar collega’s kunnen altijd bij haar terecht voor hulp.

Vera is eerlijk, zorgzaam en draait niet om de zaken heen. Als je niet weet wat je aan moet trekken, kun je de kunst bij Vera afkijken. Ze heeft een enorme passie voor mode en ziet er altijd verzorgd en stijlvol uit. Haar vrije tijd brengt Vera het liefst door met haar vriend en haar dochter; thuis of samen naar een leuk feestje. Ze maakt deel uit van een gezellige vriendinnenclub met wie ze graag naar een optreden van haar favoriete artiesten gaat.

 

‘Vera kan goed de link leggen tussen diverse klantrelaties,
hetgeen ons een duidelijker beeld schetst’

Mike Zeedijk, collega

Vera werkt al meer dan 20 jaar met veel plezier bij Rick Zeedijk Makelaardij. Geboren en getogen in Tiel kent zij dan ook heel veel klanten persoonlijk. Zij is het eerste aanspreekpunt als een klant belt of langs komt op kantoor. Zij plant de afspraken in, stelt de koopovereenkomsten op en is verder een echte…

Charlotte Zeedijk
Commercieel medewerkster
Lees meer

Charlotte groeide letterlijk op in het makelaarskantoor van haar ouders en na haar opleiding bij Schoevers had ze er snel haar draai gevonden. Samen met haar broer Mike is zij de next generation van Rick Zeedijk Makelaardij.

Charlotte werkt met veel enthousiasme aan de toekomst van het bedrijf en is op allerlei gebieden actief in de backoffice. Ze houdt van de afwisseling in haar werk. Marketing, PR, Social Media en het verbeteren van de service zijn haar terrein. Ze is recht door zee, weet wat ze wil en haar collega’s doen nooit tevergeefs een beroep op haar.

Charlotte is een vrolijke, energieke persoonlijkheid met veel aandacht voor de mensen om haar heen. Ze is de trotse moeder van twee prachtige kinderen en brengt haar vrije tijd het liefst met haar gezin en haar familie door. Lekker op vakantie of een weekendje weg staan boven aan haar verlanglijstje. Maar ook voor een middagje winkelen met vriendinnen maakt ze graag tijd vrij.

‘Ze is van alle markten thuis en een vrouw van aanpakken’
Joost Blok, collega

Charlotte groeide letterlijk op in het makelaarskantoor van haar ouders en na haar opleiding bij Schoevers had ze er snel haar draai gevonden. Samen met haar broer Mike is zij de next generation van Rick Zeedijk Makelaardij. Charlotte werkt met veel enthousiasme aan de toekomst van het bedrijf en is op allerlei gebieden actief in…

Joost Blok
Kandidaat makelaar
Lees meer

Joost is in september 2019 het team van Rick Zeedijk Makelaardij komen versterken. Hij heeft hiervoor in diverse branches gewerkt, maar de carrièreswitch naar makelaar bevalt hem uitstekend. Zijn diploma als NVM makelaar heeft hij inmiddels op zak en met de studie voor taxateur is hij gestart. Joost werkt voornamelijk in de buitendienst. Heeft u een afspraak voor een bezichtiging, dan heeft u grote kans dat Joost u rond leidt in uw toekomstige huis. Als echte Tielenaar kan hij zijn klanten veel vertellen over de voordelen van wonen in De Betuwe.

Joost is een gewaardeerde collega binnen het team; leergierig, open en enthousiast. Zijn vrije tijd brengen hij en zijn vrouw graag door met hun zoontje, familie en vrienden of in het bos met hun hond. Hun favoriete vakantiebestemmingen liggen ver buiten de grenzen van Europa. Energiek als hij is, beoefent Joost diverse sporten als voetbal en mountainbiken.

 

Joost krijgt regelmatig complimenten van kijkers voor zijn enthousiasme en spontaniteit’

Vera Hobé, collega

Joost is in september 2019 het team van Rick Zeedijk Makelaardij komen versterken. Hij heeft hiervoor in diverse branches gewerkt, maar de carrièreswitch naar makelaar bevalt hem uitstekend. Zijn diploma als NVM makelaar heeft hij inmiddels op zak en met de studie voor taxateur is hij gestart. Joost werkt voornamelijk in de buitendienst. Heeft u…

Miranda van Lavieren
Facilitair medewerkster
Lees meer

Miranda sloot als laatste aan bij het huidige team van Rick Zeedijk Makelaardij, maar heeft haar draai  helemaal gevonden in haar rol als gastvrouw. Miranda heeft vaak het eerste contact met de klanten op kantoor, ze brengt een kopje koffie of thee en zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Binnen de backoffice regelt zij alle zaken op facilitair gebied en zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt.

Miranda is iemand die graag zorgt en organiseert, zowel op kantoor, maar ook thuis. Een vrouw die sfeer maakt met haar hartelijkheid en haar droge humor. Dol op haar man en dochters, waar ze dan ook het liefst haar vrije tijd mee doorbrengt. Voor een vakantie met haar gezin of een gezellig feestje heeft zij altijd tijd.

Je hoeft Miranda niets te vragen, ze voelt vaak aan wat je nodig hebt’

 Mike Zeedijk, collega

Miranda sloot als laatste aan bij het huidige team van Rick Zeedijk Makelaardij, maar heeft haar draai  helemaal gevonden in haar rol als gastvrouw. Miranda heeft vaak het eerste contact met de klanten op kantoor, ze brengt een kopje koffie of thee en zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Binnen de backoffice regelt…

Klanten vertellen Lees ervaringen
Sinds 1998 de makelaar voor Tiel e.o.
Deskundigheid, Betrouwbaarheid, Zekerheid
Een afspraak maken is zo geregeld!
Gratis waardebepaling bij Rick Zeedijk Makelaardij

Nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of koop- of verkoopplannen? Wij voorzien je graag van een advies op maat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons full service kantoor