Huis kopen bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfspand huren bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Over ons

Wij zijn hét full-service makelaarskantoor van de Betuwe. We hebben alle kennis in huis over taxeren, aankopen, kopen of verhuren van jouw woning of bedrijfspand. We kunnen je dan ook begeleiden vanaf de start van het verkooptraject tot en met het laatste bezoek aan de notaris.

Wij maken een sfeervolle presentatie van je woning met mooie foto’s, een wervende verkooptekst en duidelijke plattegronden. Je woning krijgt een eigen website en je krijgt (indien gewenst) een ‘te koop’ bord op een zichtbare plek bij je woning.

Alle bezichtigingen worden door ons kantoor verzorgd. Onze NVM makelaars doen de onderhandelingen voor jou en verzorgen bij de verkoop de eindinspectie en de sleuteloverdracht.

Aan- en verkoop van woningen;
Aan- en verkoop van bedrijfshuisvesting;
Bemiddeling bij verhuur bedrijfshuisvesting;
( NWWI) Taxaties voor allerlei doeleinden;
Beheer;
Hypotheken.

Ons deskundige makelaarsteam staat zes dagen in de week voor u klaar. U bent dus zes dagen per week welkom op ons gezellige kantoor, middenin het centrum van Tiel!

 

Ons werkgebied
Kijk waar we actief zijn

Rick Zeedijk Makelaardij is de makelaar in Tiel en omgeving voor wonen én genieten! Als geen ander kennen wij de mooiste plekjes uit de omgeving.

Of het nu om bestaande bouw gaat of om bouwkavels en nieuwbouw, onze reikwijdte spreid zich uit over onder andere Kerk Avezaath, Kapel Avezaath, Wadenoijen, Zoelen, Buren, Lienden, Eck & Wiel, Erichem, Zennewijnen, Maurik, Ingen, Ochten, Wamel, Beneden – Leeuwen, Boven – Leeuwen, Ophemert, Varik, Echteld en tot aan Veenendaal aan toe!

Kies voor Rick Zeedijk Makelaardij
Onze statistieken

Wij zijn hét full-servie makelaarskantoor van de Betuwe. We hebben alle kennis in huis over taxeren, aankopen, kopen of verhuren van jouw woning of bedrijfspand. We kunnen je dan ook begeleiden vanaf de start van het verkooptraject tot en met het laatste bezoek aan de notaris.

606
Woningen verkocht in de regio vanaf februari 2020 tot heden
28
Dagen gemiddelde looptijd vanaf februari 2020 tot heden
102%
Gemiddelde onderhandelingsresultaat vanaf februari 2020 tot heden
3955
Huizen verkocht door Rick Zeedijk Makelaardij
Gratis waardebepaling bij Rick Zeedijk Makelaardij

Nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of koop- of verkoopplannen? Wij voorzien je graag van een advies op maat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons full service kantoor