Huis kopen bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfspand huren bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Binnenkort te koop

Tiel, Liguster
Vraagprijs € 300.000,00 k.k.
Fraai 3 kamer appartement met zonnig balkon, eigen parkeerplaats, eigen berging en op loopafstand van alle voorzieningen.
Neem contact op
Wadenoijen, Dreef
Vraagprijs € 475.000,00 k.k.
Leuke vrijstaande woning met veel grond voor kleinvee en eigen waterpartij.
Neem contact op
Tiel, Peppellaan
Vraagprijs € 369.000,00 k.k.
Zeer ruime tussenwoning met een vijftal slaapkamers, energiezuinig, moderne keuken en badkamer en fraai aangelegde tuin.
Neem contact op
Ophemert, Bulkheuvelseweg
Vraagprijs € 550.000,00 k.k.
Bouwkavel van 4000 m² te Koop in Ophemert: jouw droomplek in de Betuwe! Ben je op zoek naar de perfecte plek om jouw droomhuis te bouwen? Deze unieke bouwkavel van maar liefst 4000 m² eigen grond, gelegen in het pittoreske Ophemert, biedt alles wat je kunt wensen.
Neem contact op
Tiel, Grotebrugse Grintweg
Vraagprijs € 325.000,00 k.k.
Aan mooie doorgaande weg direct nabij het centrum van Tiel treft u deze bijzonder charmante en karakteristieke hoek woning. De woning ademt sfeer, heeft een prachtige uitstraling, is goed onderhouden en heeft veel woonplezier te bieden!
Neem contact op
Kerk Avezaath, De Abdij
Vraagprijs € 525.000,00 k.k.
Mooie tweekapper die voorzien is van een ruime oprit, riante garage, vier slaapkamers, vloerverwarming en een moderne keuken.
Neem contact op
Tiel, De Hennepe
Vraagprijs € 325.000,00 k.k.
Perfect voor wie op zoek is naar ruimte en gemak. Hoewel de keuken eenvoudig is, biedt deze woning veel potentieel voor een creatieve herinrichting naar eigen smaak. Overal zijn kunststofkozijnen geïnstalleerd, wat zorgt voor een onderhoudsvriendelijke en energiezuinige woning. Deze middenwoning is de grootste in zijn prijsklasse: liefst 4 rechtopgetrokken slaapkamers en een breedte van 6 m¹
Neem contact op
Tiel, Medelsestraat
Vraagprijs € 300.000,00 k.k.
Charmante tussenwoning, prima gelegen aan een brede straat in een van de meest gewilde buurten. Deze woning biedt niet alleen een uitstekende locatie, maar ook een heerlijk ruim perceel met een diepe tuin waar je volop kunt genieten van rust en privacy.
Neem contact op
Tiel, Stationsstraat
Vraagprijs € 795.000,00 k.k.
Dit herenhuis - Gemeentelijk Monument - combineert historische grandeur met modern comfort, waardoor het een unieke kans biedt voor wie op zoek is naar een karaktervolle en ruime woning in de stad.
Neem contact op
Kerkdriel, Hogebankweg
Vraagprijs € 475.000,00 k.k.
Mooie tweekapper met verrassend grote keuken en een eigen oprit.
Neem contact op
Tiel, Burg. van Altenastraat
Vraagprijs € 440.000,00 k.k.
Ontdek uw droomhuis op een toplocatie! Deze fraai uitgevoerde 2-onder-1-kap woning biedt een zee van ruimte met een woonoppervlak van 134 m², gelegen op een royaal perceel van 320 m². Recentelijk volledig opgefrist, is dit huis klaar om uw nieuwe thuis te worden.
Neem contact op
Tiel, Stekelbaars
Vraagprijs € 500.000,00 k.k.
De locatie is echt top! Elk gevoel voor tijd en spoed vervaagt. De woning ligt aan een doodlopende straat en aan de achterzijde kijk je heerlijk vrij weg! In uw vrije tijd kunt u heerlijk genieten van rust en een heerlijk vrij uitzicht.
Neem contact op
Tiel, Kwelkade
Vraagprijs € 450.000,00 k.k.
Omgeven door 'groen' en de Ophemertsedijk op uitstekende woonlocatie gelegen goed onderhouden vrijstaand woonhuis!
Neem contact op
Tiel, Nieuwe Tielseweg
Vraagprijs € 425.000,00 k.k.
Neem contact op
Gratis waardebepaling bij Rick Zeedijk Makelaardij

Nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of koop- of verkoopplannen? Wij voorzien je graag van een advies op maat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons full service kantoor