Mijn favorieten

Grotebrugse Grintweg Tiel 

Heerlijk vrij wonen in een charmant vrijstaand woonboerderijtje, wie wil dat nou niet?  Gelegen op een mooie kavel van 533 m² eigen grond v.v. stenen schuur, broeikas, grasgazon en houten blokhut met veranda.

Woonkamer, woonkeuken op de begane grond en 2 flinke slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping!

Vrij wonen? met het comfort van 'nu' gecombineerd met de óude' sfeer? Kom dan snel kijken!

Vraagprijs € 317.500,00 k.k.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweede Paralllelweg 5 Tiel 

Op aantrekkelijke locatie, aan de rand van een woonwijk met brede groenstrook voor de deur ligt deze aangename halfvrijstaande woning. De woning is oorspronkelijk gebouwd in de karakteristieke en degelijke dertiger jaren doch in 2004 uitgebouwd en voorzien van een extra slaapkamer op de eerste verdieping. Ook de begane grond is uitgebouwd en voorzien van een gezellige maar vooral lichte en praktische woonkeuken.

In de zonnige achtertuin bevindt zich ook nog eens een geïsoleerde praktijkruimte ( 20 m² ), stenen schuur en een achterom.

Aan de voorzijde kunt u op eigen terrein parkeren. kortom: teveel om op te noemen: kom gewoon dus even - binnen - kijken, het verplicht u tot niets!

Vraagprijs: € 287.500,00 k.k. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rozenstraat Tiel

In een prima woonwijk gelegen verzorgde midden woning met gezellige woonkamer, luxe keuken, nette badkamer ( begane grond ) 3 slaapkamers, bergkamer op de eerste verdieping en vlizo trap naar de bergzolder. 

Rustig wonen in een leuke goed onderhouden woning op loopafstand van het centrum van Tiel is nu mogelijk!

Kom kijken, het verplicht je tot niets!

Vraagprijs € 182.500,00 k.k.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw woning hier?

Bel 0344 - 62 60 60 voor een GRATIS waardebepaling & kennismaking met ons en onze
uitgebreide dienstverlening!