Huis kopen bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfspand huren bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Binnenkort te koop

Wadenoijen, Kasteelweg
Vraagprijs € 295.000,00 k.k
Neem contact op
Tiel, Hovenierslaantje
Vraagprijs € 300.000,00 k.k.
Instapklare en gezellige eindwoning, vlakbij centrum gelegen. Nieuwe keuken, mooie vloeren, 3 slaapkamers , nette badkamer en diepe tuin met overkapping! Al nieuwsgierig ? Moet je gezien hebben..... Kom kijken!
Neem contact op
Tiel, Batavenstraat
Vraagprijs € 565.000,00 k.k.
Neem contact op
Buren, Kasteellaan
Vraagprijs € 775.000,00 k.k.
wat een verrassende vrijstaande woning; een nieuwe keuken, nieuwe vloer met vloerverwarming, 16 zonnepanelen, overal HR++ - beglazing, een ruim souterrain, 5 slaapkamers, een hybride CV...kortom, toekomstbestendig én energiezuinig!
Neem contact op
IJzendoorn, Dorpsstraat
Vraagprijs € 575.000,00 k.k.
In gemoedelijke en rustige woonomgeving gelegen prima onderhouden vrijstaande boerenwoning met multifunctioneel bijgebouw. Prima onderhouden en zonnige privacy rijke tuin. Totaal 554 m² ! Mooie woonkamer, 3 slaapkamer, luxe keuken en nette badkamer. Kom kijken!
Neem contact op
Tiel, Medelsestraat
Vraagprijs € 450.000,00 k.k.
Keurig afgewerkte 2-onder-1-kap woning met ruime garage, fraaie veranda, moderne voorzieningen, 12 zonnepanelen, rolluiken rondom...kortom, helemaal top!
Neem contact op
Tiel, Vinkenstraatje
Vraagprijs € 250.000,00 k.k.
Op een hele gunstige plek, zowel nabij centrum, uitvalswegen en supermarkten, ligt deze tussenwoning met achterplaats op het zuiden gelegen. De woning kent een tweetal slaapkamers ( derde mogelijk ) en een fijne woonkamer met open keuken.
Neem contact op
Tiel, Veertien Hond
Vraagprijs € 435.000,00 k.k.
Deze prima onderhouden hoekwoning heeft een hoop zaken écht mee zitten: o.a. flinke kavel eigen grond, inpandig te bereiken garage, kantoor- mantelzorg- of extra slaapkamer op de begane grond, mooie keuken, 13 zonnepanelen en......ook nog eens op een rustige locatie gelegen in de aantrekkelijke woonwijk 'Drumpt'!
Neem contact op
Tiel, Kleine Ronduit
Vraagprijs € 675.000,00 k.k.
Fraaie en zeer moderne 2-onder-1-kap! Gasloos, vele zonnepanelen met accu-opslag en zeer moderne voorzieningen. Het uitzicht is ook heel fraai. Genieten!
Neem contact op
Tiel, Baesjoulaan
Vraagprijs € 400.000,00 k.k.
Goed onderhouden en rustig gelegen aan de rand van het centrum van Tiel. Geschakelde woning met slaap,- en badkamer op de begane grond. Met garage!
Neem contact op
Tiel, Heiligestraat
Vraagprijs € 325.000,00 k.k.
Leuke tweekapper met drie slaapkamers en zonnepanelen op gewilde locatie!
Neem contact op
Tiel, Nieuwe Tielseweg
Vraagprijs € 425.000,00 k.k.
Neem contact op
Tiel, L. Wilkensstraat
Vraagprijs € 410.000,00 k.k.
keurige 2-onder-1-kap woning met vier slaapkamers, nette voorzieningen, garage, oprit en een achtertuin met overkapping. Dit alles gelegen aan een rustige straat in Passewaaij!
Neem contact op
Tiel, Singelstraat
Vraagprijs € 265.000,00
Neem contact op
Veenendaal, Atalantapark
Vraagprijs € 345.000,00 k.k.
Keurige tussenwoning in jonge woonwijk. Drie slaapkamers & een moderne badkamer.
Neem contact op
Tiel, Zoutkeetstraatje
Vraagprijs € 228.500,00 k.k.
Met recht een snoepje! Op de 2e verdieping gelegen en met leuk uitzicht over de haven en stad verzorgd 2 kamer appartement met heerlijk dakterras wat ook nog eens gelegen is op het zuidwesten.
Neem contact op
Ravenswaaij, Lekbandijk
Prijs op aanvraag.
Wat een adembenemende locatie. In de stilte van de Betuwe, aan de voet van de dijk staat dit bijzondere woonboerderij met een waanzinnig uitzicht over de rivier de lek met zijn schitterende vergezichten.
Neem contact op
Gratis waardebepaling bij Rick Zeedijk Makelaardij

Nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of koop- of verkoopplannen? Wij voorzien je graag van een advies op maat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons full service kantoor