Mijn favorieten

Ons Kantoor

Rick Zeedijk Makelaardij is modern kantoor gevestigd op een toplocatie in het hartje centrum van Tiel. Het kantoor is op 1 mei 1998 begonnen en is inmiddels gegroeid tot één van de grootste makelaars in Tiel en omgeving. 
 

Wij zijn een gezond bedrijf met ‘beide benen’ op de grond! Als dienstverlening staat de klant bij ons centraal. Huis of appartement verkopen in Tiel of omgeving? Laat dat maar aan ons over! Neem contact met ons op en wij vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Bij ons bent u verzekerd van een full-service makelaar in de Betuwe met hoge klanttevredenheid.

Tevens zijn wij lid van de NVM ( Nederlandse Vereniging van Makelaars), zowel afdeling Wonen alsmede afdeling Business (Bedrijfs Onroerend Goed), hetgeen voor onze cliënten extra waarborgen biedt omtrent zekerheid, betrouwbaarheid en kennis van zaken. Door ons lidmaatschap zijn wij steeds op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied en beschikken wij over een zeer geavanceerd uitwisselingssysteem met collega makelaars, zodat wij voortdurend op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod in de gehele regio.

Onze gespecialiseerde medewerkers zijn u graag van dienst bij:

  • Aan- en verkoop van woningen;
  • Aan- en verkoop van bedrijfshuisvesting;
  • Bemiddeling bij verhuur bedrijfshuisvesting;
  • ( NWWI) Taxaties voor allerlei doeleinden;
  • Beheer;
  • Hypotheken.

Ons deskundige makelaarsteam staat zes dagen in de week voor u klaar. U bent dus zes dagen per week welkom op ons gezellige kantoor, middenin het centrum van Tiel! -Zaterdag op afspraak- 

Rick Zeedijk Makelaardij dé specialist voor Tiel e.o.!

Kantoor Vestiging Rick Zeedijk Makelaardij

Rick Zeedijk Makelaardij

TIEL

Koornmarkt 14
4001 KW Tiel
KvK nummer: 63216868