Mijn favorieten

Onze medewerkers

Rick Zeedijk Makelaardij

Rick Zeedijk
Rick Zeedijk
Makelaar - taxateur o.g.
0344- 62 60 60 06-51 426 823
De klant begeleiden in zijn wooncarrière, bij koop en bij verkoop. Dat is waarom ik mijn werk zo graag doe. Sinds 1986 zit in de makelaardij en in 1989 ben ik officieel beëdigd door de rechtbank te Arnhem.

In 1998 voor mijzelf begonnen en nog steeds gaan wij actief en met de tijd mee de markt op.

Realistisch advies vind ik zeer belangrijk: wij beloven dan ook geen ‘gouden’ bergen maar wel realistische en vakkundige hulp bij het zoeken naar een voor u juiste woning of geschikt bedrijfspand. Het is leuk om allemaal verschillende huizen te bezichtigen, maar het is nog veel leuker om met allerlei mensen contact te hebben.

Wordt een geïnteresseerde kijker een interessante bieder, dan begint het onderhandelingsproces. En dan kunnen we voor u waarmaken dat het inschakelen van ons kantoor geen kostenpost maar een investering is.

Onderhandelen is een vak apart en daarbij is het belangrijk dat je de kandidaat koper ziet of in ieder geval gezien hebt. Een gesprek waarbij je de ander ziet en hoort is waardevol en levert veel informatie op die we gaandeweg het proces kunnen gebruiken. Bij het onderhandelen nemen we uiteraard alle voorwaarden en condities mee.

Daarnaast ben ik een ‘bevlogen’ taxateur o.g. van zowel woningen als bedrijfspanden ( ook lid van de vakgroep ‘Business’). Ik ken dan ook iedere straat en nagenoeg ieder (bedrijfs) pand in Tiel.

Uiteindelijk wil ik dat de klant met plezier op het hele traject kan terugkijken. Dat hij concludeert dat zijn keuze voor ons kantoor de juiste keuze is geweest.

Bel me: ik maak graag tijd voor u vrij!!
Mike Zeedijk
Mike Zeedijk
Makelaar - taxateur o.g.
0344-62 60 60 06-24 71 52 72
Sinds maart 2015 ben ik onderdeel van team Rick Zeedijk.

De talloze verhalen die ik heb mogen aanhoren over het wel en wee van de huizenmarkt, hebben mij zeker beïnvloed om als makelaar aan de slag te gaan.

Er daadwerkelijk zijn voor mensen bij het maken van één van de grootste beslissingen, verkoop dan wel koop, is iets waar ik mij graag van mijn beste kant laat zien.

Met een juridische achtergrond, de economische gevolgen van mensen in ogenschouw genomen en een goede blik op de huidige woningmarkt wil ik u graag een gedegen advies uitbrengen om tot een welkome transactie te komen.

Met veel enthousiasme en door goede communicatie wil ik voor u echt een toegevoegde waarde zijn. Schroom niet om mij te bellen, te mailen of te appen als u vragen heeft; ik sta voor u klaar, ik ben uw makelaar!
Anja Zeedijk-Lijbers
Anja Zeedijk-Lijbers
Secretaresse
0344-62 60 60
Als de vrouw van Rick Zeedijk ben ik nauw betrokken bij het reilen en zeilen van Rick Zeedijk Makelaardij. Ik verzorg de financiële administratie en ik ben geregeld op kantoor om de binnendienst te versterken op alle fronten.

Mijn passie zijn mijn kinderen en mijn familie. Ik heb veel plezier in het bezoeken van het theater en ik ga graag lekker uit eten. Mijn motto is: Volg je hart!
Vera Hobé
Vera Hobé
Commercieel medewerker
0344-62 60 60
Al sinds 2001 ben ik werkzaam als secretaresse bij Rick Zeedijk Makelaardij. Zowel telefonisch als op kantoor zal ik uw eerste aanspreekpunt zijn.

Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn dochter. Mode heeft mijn grote interesse, ik ga dan ook graag een dagje shoppen, een lekker hapje eten en geniet van stedentripjes. Mijn motto is: Denk aan gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!

U treft mij maandag, dinsdag en donderdag op kantoor.
Charlotte Zeedijk
Charlotte Zeedijk
Commercieel medewerker
0344-62 60 60
Na het afronden van mijn Schoevers opleiding ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan in de makelaardij. Inmiddels werk ik hier alweer vijf jaar met veel plezier!

Elke dag streven we met ons kantoor naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het heel afwisselend en leuk.

Daarnaast spreekt het contact met onze verschillende opdrachtgevers mij enorm aan.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn zoontje en vriend. Ook ga ik graag lekker op vakantie & shop ik met vriendinnen!
Maartje de Jong
Maartje de Jong
Directiesecretaresse
0344 62 60 60
Sinds december 2017 maak ik deel uit van het Rick Zeedijk team! Met mijn vooropleiding en werkervaring verwacht ik een goede toevoeging te zijn. Ik doe graag net dat beetje extra voor u als klant.

Geboren en getogen in de Betuwe, waar ik nog steeds met veel plezier woon en de weg goed ken. Ik weet wat het is om een huis te verkopen en aan te kopen, die ervaring helpt me om u goed van dienst te kunnen zijn.

Net als de rest van het team ben ook ik gek op lekker eten. Ook ga ik graag shoppen met vriendinnen, naar een musical of op stedentrip.

Neem gerust contact met ons op, ik sta u graag te woord!
Geen foto beschikbaar!
Joost Blok
Kandidaat makelaar i.o.
0344-626060
Sinds begin september 2019 mag ik deel uitmaken van het team Rick Zeedijk Makelaardij.

Met mijn achtergrond in de meubelbranche en als consultant gewerkt te hebben in de online marketing heb ik een carrière switch gemaakt. En dit bevalt uitstekend, ik zit hier goed op mijn plek.

Het werken in de makelaardij is erg afwisselend en dat maakt het ook zo leuk. De verschillende huizen en panden die we bezichtigen maar zeker ook het menselijk contact. Iedere klant is weer anders maar zeker ook de panden en dat maakt het ook uitdagend. Goed luisteren naar de wensen van de klant is erg belangrijk.

De uiteindelijke lach op het gezicht van de verkoper en koper bij transport maakt waar je het dan ook voor doet!

Als geboren en getogen Tielenaar weet ik de weg goed te vinden in de Betuwe.

Naast het werken bij Rick Zeedijk Makelaardij volg ik de opleiding tot NVM makelaar en NVM taxateur en probeer zoveel mogelijk te leren in de praktijk.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten zowel op het voetbalveld als in het bos op de mountainbike. Uiteten is ook wel een hobby, daar kunnen mijn vrouw en ik erg van genieten net als de rest van het team. In de vakanties maken we het liefst verre reizen naar landen als Australië of Singapore.

Graag zie ik u bij een bezichtiging of afspraak bij ons op kantoor!
Geen foto beschikbaar!
Miranda van Lavieren
Facilitair medewerker
0344-626060
Sinds kort mag ik deel uitmaken van team Rick Zeedijk Makelaardij.
Het afwisselende werk in de makelaardij spreekt mij enorm aan.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden.

Ook ik ben gek op lekker eten en kan erg genieten van een heerlijke vakantie naar de zon !:)