Huis kopen bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfspand huren bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Ervaren NVM-makelaar in Lienden
Rick Zeedijk Makelaardij

Bent u op zoek naar een ervaren NVM-makelaar in Lienden die alles van begin tot eind voor u regelt? Wij zijn graag uw betrouwbare partner voor kopen, aankopen, huren en verhuren van een woning. Dit laten wij zo efficiënt mogelijk verlopen met ons team, bestaande uit zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers. Daarnaast zijn wij bekend in de omgeving van Tiel waardoor wij goed kunnen inspelen op uw woonwensen als u een woning wilt huren of aankopen. U wordt zeer snel geïnformeerd zodra er een interessante woning in het aanbod is geplaatst. Verder regelen wij het gehele proces van begin tot eind. Zo maken wij afspraken voor de bezichtiging van de woning en geven wij advies over de waarde van het pand. Hierdoor beschermen wij u voor een miskoop of eventueel veel te dure aankoop. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als makelaar in Lienden en omgeving? Neem gerust contact met ons op!

 

Dienstverlening van NVM-makelaar in Lienden
Onze werkwijze als NVM-makelaar in Lienden kenmerkt zich door een aantal specifieke punten. Onze service staat bekend om een uitgebreide aankoopbegeleiding. Zo is het onze taak om onderhandeling uit te voeren over de aankoop. Ook controleren wij de koopakte op juistheid van de gegevens en informeren wij naar regionale en plaatselijke voorzieningen en wooneisen. Bovendien voeren wij een technische beoordeling van het pand uit. Daarnaast is het mogelijk om een bouwkundig rapport te laten verzorgen. Andere zaken die wij u uit handen nemen zijn: navragen van bestemmingsplannen en bijzondere erfdienstbaarheden, inspectie voor het transport en de afhandeling bij de notaris. Benieuwd naar welke woningen wij als makelaar in Buren en Lienden hebben aangekocht? Volg ons dan op social media om op de hoogte te blijven!

Klanten vertellen Lees ervaringen
Sinds 1998 de makelaar voor Tiel e.o.
Deskundigheid, Betrouwbaarheid, Zekerheid
Een afspraak maken is zo geregeld!

Taxatie van een woning in Tiel en omgeving
Wilt u de objectieve waarde van een woning weten? Naast makelaar in Lienden zijn wij ook NWWI gecertificeerd taxateur. De subjectieve waarde van een woning ligt voor de eigenaar van een pand vaak anders dan voor een potentiële koper. Dit is de reden waarom er vaak een taxateur wordt ingeschakeld om meer objectieve waarde vast te stellen. Wij kunnen op korte termijn een taxatierapport opstellen van een object in Tiel en omgeving. Dit rapport ontvangt u binnen maximaal drie dagen in tweevoud retour. Bovendien is het rapport voorzien van foto’s en is keurig afgewerkt. Meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak inplannen? Neem direct contact op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op

Gratis waardebepaling bij Rick Zeedijk Makelaardij

Nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of koop- of verkoopplannen? Wij voorzien je graag van een advies op maat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons full service kantoor