Huis kopen bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfspand huren bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Vakkundige makelaar in Buren en omgeving
Rick Zeedijk Makelaardij

Bent u op zoek naar een mooie woning of wilt u uw woning verkopen? Als makelaar in Buren en omgeving zijn wij graag uw betrouwbare partner om alle zaken rondom de koop of verkoop goed te laten verlopen. Zo kennen wij als geen ander de mooiste plekjes uit de omgeving. Dit maakt dat wij op basis van de wensen van de klant kunnen bepalen welke woningen geschikt zijn. In de praktijk is gebleken dat dit een succesvolle factor is in het verkopen van woningen. Bij de verkoop van uw woning komt er veel op uw af. Iedere woning, verkoper en koper zijn natuurlijk anders. Dit betekent dat wij in een onderling gesprek met u bekijken wat voor uw woning de beste verkoopstrategie is. Zo bekijken wij samen hoe we het beste verkoopresultaat kunnen bereiken. Meer weten over wat wij als makelaar in Buren voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

 

Dienstverlening van makelaar in Buren

Onze werkwijze als makelaar in Buren kenmerkt zich door een aantal specifieke punten. Om potentiële kopers een goede indruk te geven van uw woning komt er eerst een professionele fotograaf bij u langs. Zo worden er normale foto’s, 360 graden foto’s, plattegronden en een video gemaakt. Vervolgens zal er een uitgebreide brochure van uw woning worden aangemaakt en wordt uw woning online geplaatst. Daarnaast kunt u rekenen op professionele begeleiding gedurende het verkoopproject, bijvoorbeeld bij de bezichtigingen. Heeft u na kantooruren nog een vraag? Geen probleem! Dat hoeft niet te wachten tot de volgende dag want ook daarna kunt u op onze service rekenen. Zodra er geïnteresseerden zijn voor uw huis worden de onderhandelingen op zo’n manier gevoerd dat uw belangen voorop staan. Benieuwd naar onze verkoopstrategie als makelaar in Buren? Maak direct vrijblijvend een afspraak om kennis te maken!

Klanten vertellen Lees ervaringen
Sinds 1998 de makelaar voor Tiel e.o.
Deskundigheid, Betrouwbaarheid, Zekerheid
Een afspraak maken is zo geregeld!

Vind het huis van uw dromenBent u op zoek naar het huis van uw dromen in de omgeving van Tiel? Als makelaar in Lienden en Buren begeleiden wij u graag door middel van een deskundige werkwijze. Wij zijn geregistreerd als NVM-makelaar en gaan aan de hand van uw woonwensen op zoek naar interessante huizen. Uw wensen worden ingevoerd in ons computersysteem en worden dagelijks vergeleken met het nieuwste aanbod. Zo bent u zo snel mogelijk op de hoogte van het nieuwste aanbod! Wilt u gratis en vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van het actuele NVM woningaanbod? Schrijf u dan in voor de gratis zoekopdracht! Wilt u met ons kennismaken? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakinggesprek met onze makelaar in Buren.

Contact opnemen

Gratis waardebepaling bij Rick Zeedijk Makelaardij

Nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of koop- of verkoopplannen? Wij voorzien je graag van een advies op maat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons full service kantoor