Huis kopen bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfspand huren bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Tiel – Waterstraat 86

Te huur: casco winkelruimte met riante bovenwoning gelegen op een centrale locatie in de binnenstad van Tiel. De winkelruimte bevindt zich absoluut op een A1 locatie en kent een hoge passantenstroom.

De Tielse binnenstad kent een divers winkelaanbod. Naast diverse kleding- en schoenenwinkels vind je hier onder andere winkels als Blokker, Hema en Douglas, maar ook winkels in combinatie met dienstverlening zoals de ANWB.

Iedere eerste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels geopend. Ook zijn er jaarlijks diverse evenementen waarbij de winkels open zijn zoals het bekende Appelpop en Tiel pakt uit.

Meer informatie over de evenementen, het winkelen en parkeren in Tiel vindt u op de website over winkelen in Tiel.

Indeling:

begane grond:

casco winkelruimte van circa 90 m² met een frontbreedte van 5,90. Mooie pui welke nagenoeg geheel geopend kan worden.

Eerste verdieping:

riante overloop dan wel opslagruimte van circa 25 m², alsmede woonkamer van circa 51 m² ( ook als kantoor- opslagruimte te gebruiken ) 

Tweede verdieping:

via vaste trap te bereiken: overloop met toilet alsmede 3 slaapkamers en eenvoudige keuken en eenvoudige badkamer.

Tiel heeft een regionale functie als het gaat om winkelaanbod en heeft een winkelbereik van circa 80.000 bezoekers en is direct gelegen aan de A15 (Rotterdam – Arnhem/Nijmegen) en derhalve zeer goed bereikbaar per auto.

Het centrale treinstation van Tiel is gelegen aan de rand van het centrum op circa 1000 meter.

Het pand Waterstraat 86 is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Tiel Binnenstad 2010’ en aangewezen als ‘Centrum-1’. Hierdoor is het bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca in de categorie 1.

Verdere bestemmingsplaninformatie kunt u opvragen via ons kantoor, voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de gemeente Tiel.

Lees meer...
Klanten vertellen Lees ervaringen
Sinds 1998 de makelaar voor Tiel e.o.
Deskundigheid, Betrouwbaarheid, Zekerheid
Een afspraak maken is zo geregeld!

Plattegronden

Gratis waardebepaling bij Rick Zeedijk Makelaardij

Nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of koop- of verkoopplannen? Wij voorzien je graag van een advies op maat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons full service kantoor