Huis kopen bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfspand huren bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Tiel – Morsestraat 29

Te koop beleggingsobject.

Bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit een viertal units verhuurd aan drie partijen. Het geheel is gelegen aan een doorgaande weg op een uitstekende zichtlocatie op industrieterrein ‘De Kellen’ .

Nummer 29 is gelegen aan de voorzijde en bestaat uit een representatieve en verzorgde bedrijfsruimte met royale kantoorvoorziening. Verhuurd aan bedrijf wat AED’S , reanimatie materialen en overige BHV materialen levert.

Nummer 31 is verhuurd aan een garagebedrijf.

Nummer 33 en 35 is verhuurd aan een professioneel auto cleaning bedrijf. Deze unit beschikt over een riant achterterrein.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 1450 m².

Totale bruto huuropbrengst € 76.250,00 op jaarbasis exclusief btw

Verdere huurgegevens zijn via ons kantoor op te vragen.

Industrieterrein Kellen.

Dankzij de centrale ligging in het midden van het land, de goede bereikbaarheid en de gunstige grondprijzen is Tiel de afgelopen decennia uitgegroeid tot een aantrekkelijke basis voor (inter)nationale bedrijven in uiteenlopende sectoren.

Het aangeboden object ligt zeer goed ontsloten naar de op- en afritten van de rijksweg A15 (Rotterdam-Ruhrgebied), deze zijn binnen enkele minuten te bereiken. Tiel ligt centraal in het land; steden als Utrecht, Den Bosch, Arnhem en Nijmegen liggen op 30 autominuten verwijderd, Rotterdam vraagt 3 kwartier en het Ruhrgebied is binnen anderhalf uur te bereiken per auto.

Tiel heeft bovendien een eigen NS-station met een directe verbinding naar Utrecht in 35 minuten. Op slechts 5 autominuten bevindt zich het fraaie Van der Valk hotel Tiel.

Lees meer...
Klanten vertellen Lees ervaringen
Sinds 1998 de makelaar voor Tiel e.o.
Deskundigheid, Betrouwbaarheid, Zekerheid
Een afspraak maken is zo geregeld!

Plattegronden

Gratis waardebepaling bij Rick Zeedijk Makelaardij

Nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of koop- of verkoopplannen? Wij voorzien je graag van een advies op maat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons full service kantoor