Huis kopen bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfspand huren bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Tiel – Amperestraat 8-04

Algemeen: Uiterst representatieve en zeer verzorgde bedrijfsruimte met fraaie kantoorruimten op de begane grond en eerste verdieping. Het geheel is uitstekend bereikbaar en verkeert in nieuw staat.

Het object maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw en is op een hoek gelegen waardoor er o.a. extra lichtinval in de bedrijfshal is.

Vloeroppervlakte:

Bedrijfsruimte: ca. 125 m², Kantoorruimte totaal begane grond en eerste verdieping ca. 50 m²

Totaal ca. 175 m²

Bereikbaarheid:

Het object is gelegen op bedrijventerrein “Kellen” op een prima zicht locatie aan een doorgaande weg.

Dit bedrijventerrein heeft rechtstreeks een op en afrit op de A-15.Tiel ligt geografisch zeer gunstig. Arnhem, Nijmegen, Utrecht en ’s-Hertogenbosch zijn per auto binnen 30 minuten bereikbaar, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven ca. 45 minuten.

Parkeren:

Op eigen terrein zijn een drietal parkeerplaatsen aanwezig.

Voorzieningen:

Het object is onder ander voorzien van heaters, cv-installatie, elektrische installatie inclusief armaturen, airconditioning. De kantoorruimten hebben een prima lichtinval. Het geheel is uitstekend geïsoleerd. Bedrijfshal bereikbaar via overheaddeur. Achter de overheaddeur bevindt zich een kozijnraamwerk voor bezoek derden.

Zekerheidsstelling:

Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden inclusief B.T.W.

Betaling:

De huurprijs dient per maand per vooruitbetaling te worden voldaan.

Huurtermijn:

Voorkeur :5 jaar + optie tot verlening van 5 jaar / andere termijnen in overleg met eigenaar.

Huurprijsaanpassing:

De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2000=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn den de laatstgeldende huurprijs.

Huurovereenkomst:

De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in juli 2003, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 11 juli 2003 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 72/2003.

Aanvaarding:

In overleg / kan per direct

Voorbehoud:

Onderhandelingen geschieden steeds onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door opdrachtgever c.q. eigenaar.

Lees meer...
Klanten vertellen Lees ervaringen
Sinds 1998 de makelaar voor Tiel e.o.
Deskundigheid, Betrouwbaarheid, Zekerheid
Een afspraak maken is zo geregeld!

Plattegronden

Gratis waardebepaling bij Rick Zeedijk Makelaardij

Nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of koop- of verkoopplannen? Wij voorzien je graag van een advies op maat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons full service kantoor