Huis kopen bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfspand huren bij Rick Zeedijk Makelaardij
van het begin tot het einde goed geregeld!

Bedrijfsmakelaar Tiel
Bedrijfsmakelaar Rick Zeedijk Makelaardij in Tiel

Bij Rick Zeedijk Makelaardij bent u van harte welkom als u op zoek bent naar een betrouwbare bedrijfsmakelaar in Tiel. Wij voorzien u graag van de begeleiding die u nodig heeft bij de aan- en verkoop van zakelijke panden. Binnen onze portefeuille bieden we altijd een ruim aanbod aan zakelijk vastgoed, maar kunt u ook op onze hulp rekenen als u uw bedrijfspand wilt verkopen.

Als bedrijfsmakelaar in Tiel hanteren we een efficiënte, snelle en betrouwbare werkwijze waarbij uw wensen en doelstellingen altijd centraal staan. De aan- of verkoop van een bedrijfspand is een weloverwogen beslissing. Dat geldt zeker bij de aankoop van zakelijk vastgoed. Zo moet het betreffende pand geschikt zijn voor uw onderneming. Dit kan een kledingwinkel zijn, een industrieel pand of zelfs horeca vastgoed.

Als bedrijfsmakelaar in Tiel weten we als geen ander hoe belangrijk een geschikt pand voor een bedrijf is. Daarbij kunt u denken aan de indeling van de directe omgeving, maar natuurlijk ook aan de bereikbaarheid en de technische staat van het zakelijk vastgoed. Ook vergunningen spelen een rol als het aankomt op zakelijke panden. Als bedrijfsmakelaar voor de omgeving Tiel nemen we u deze zorgen graag uit handen.

 

Wij voorzien u graag van de begeleiding die u nodig heeft bij de aan- en verkoop van zakelijke panden.
Als bedrijfsmakelaar in Tiel hanteren we een efficiënte, snelle en betrouwbare werkwijze waarbij uw wensen en doelstellingen altijd centraal staan
Doordat wij u als makelaar in Tiel volledig ontzorgen, kunt u zich als ondernemer bezighouden met zaken die voor u belangrijk zijn.
Klanten vertellen Lees ervaringen
Sinds 1998 de makelaar voor Tiel e.o.
Deskundigheid, Betrouwbaarheid, Zekerheid
Een afspraak maken is zo geregeld!

Betrouwbare bedrijfsmakelaar omgeving Tiel
Doordat wij u als makelaar in Tiel volledig ontzorgen, kunt u zich als ondernemer bezighouden met zaken die voor u belangrijk zijn. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de aankoop van bedrijfsvastgoed, maar ook als u uw zakelijke vastgoed wilt verkopen staan we voor u klaar. Omdat we ook werkzaam zijn als taxateur in Tiel, bepalen we tevens de waarde van het betreffende pand.

Zo weet u zeker dat de waarde aansluit bij de behoefte van de markt. Op deze manier kunt u rekenen op een vlot verloop van het pand. Binnen het team van Rick Zeedijk Makelaardij zijn we naast bedrijfsmakelaar ook actief als aankoopmakelaar in de omgeving van Tiel. Dat geldt voor woningen, maar natuurlijk ook voor zakelijk vastgoed. Zo weet u bij de aankoop van uw bedrijfspand zeker dat u niets aan het toeval overlaat, en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hierbij kunt u denken aan verborgen gebreken van het pand, maar ook dwalingen in het technische rapport van het zakelijke vastgoed. Als bedrijfsmakelaar in Tiel hanteren we een laagdrempelige werkwijze en bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Als bedrijfsmakelaar in Tiel bieden we tevens een gevarieerd aanbod van zakelijk vastgoed in diverse prijsklassen.

Gratis waardebepaling bij Rick Zeedijk Makelaardij

Nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of koop- of verkoopplannen? Wij voorzien je graag van een advies op maat! Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met ons full service kantoor