Mijn favorieten

Wonen aan het beursplein in Tiel

Op de locatie van het voormalige Nuon kantoor aan het Beursplein wordt door REALES een hoogwaardig appartementencomplex ontwikkeld. Door de grote raampartijen en hoge plafonds worden het geweldig lichte en royale woonappartementen met karakter.
 

Toekomstige bewoners krijgen veel indelingsvrijheid over de positie van wanden en indeling. Het project zal in 2 fasen ontwikkeld worden en zal in totaal uit ca. 110 woningen bestaan. Er is een hoogte accent voorzien waarbij op de top verdiepingen een weids uitzicht. Parkeren zal op eigen terrein plaatsvinden middels een half verdiepte parkeergarage.
 

De plannen worden op dit moment verder uitgewerkt maar door u nu alvast aan te melden nemen wij u mee in de uitwerking van het ontwerp en zorgen wij er ook voor dat u als eerste geïnformeerd wordt over vorderingen en wanneer we in de verkoop gaan.
 

Mocht u zelf aan de hand van deze informatie suggesties of wensen over het project hebben laat het ons gerust weten! 

Kijk voor meer informatie op wonenaanhetbeursplein.nl en stuur een e-mail naar info@rickzeedijk.nl om ons te laten weten dat u geïnteresseerd bent. Zo blijft u altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!