Mijn favorieten

KOP VAN WAAL FASE 2 START BIJNA!

De verkoop is gestart!

Wilt u meer informatie over nieuwbouwproject
Kop van Waal fase 2?

Wij zijn de volgende drie momenten telefonisch beschikbaar:

*  donderdag 19 maart tot 20.30 uur;
* vrijdag 20 maart tussen 09.30 uur en 17.00 uur;
* zaterdag 21 maart tussen 09.30 uur en 12.30 uur.

 


De natuur is de drager van het plan. Rondom Kop van Waal komen grote wadi’s die het plan letterlijk inbedden in het landschappelijke karakter van de Echteldsedijk en natuurgebied Vijverberg. Centraal in Kop van Waal ligt een groen park met een kreek die het regenwater afvoert naar de omringende wadi’s. Voor een optimale parkbeleving liggen de woningen met de voordeur, soms in de vorm van veranda’s, direct aan deze groen-blauwe slinger. Kop van Waal is natuurlijk wonen in een prachtig park met de historische stadskern van Tiel op loopafstand.

De woningen van fase 1 worden naar verwachting derde kwartaal 2020 opgeleverd.

In de tweede fase wordt het aanbod verder uitgebreid met 2 extra woningtypes. Naast een vrijstaande woning op een riant kavel worden 3 blokken met interessante rijwoningen van woningtype B toegevoegd aan de noordzijde van het plan. Naast een tuin op het zuiden hebben deze woningen een efficiënte afmeting waarmee het voor meer mensen mogelijk wordt om in Kop van Waal te kunnen wonen.


Comfortabele woningen, optimaal geisoleerd én gasloos!

Alle woningen zijn rijk gedetailleerd, met gebruikmaking van duurzame materialen die mooi oud worden en kennen een hoog afwerkingsniveau.


Meer informatie? Bel of mail met ons kantoor: 0344 62 60 60 / info@rickzeedijk.nl

óf kijk op 
https://www.kopvanwaal.nl/online-inschrijven-fase-2/